Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca güreş takımı ile bir araya geldi

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Sivas ve Tekirdağ’da gerçekleşecek mücadeleler öncesinde Altınova Belediyesi Güreş Takımı sporcularıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 05:02
Kaynak: Murat Can Aytemur
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca güreş takımı ile bir araya geldi

Altınova Belediyesi Güreş Takımı, ilçenin gururu olmaya devam ediyor. Takım, önemli güreş müsabakalarından olan Sivas ve Tekirdağ müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı. Altınova Güreş Takımı'nın genç ve yetenekli sporcuları, müsabakalara en iyi şekilde hazırlanmak için antrenörleri eşliğinde titizlikle çalıştılar. Antrenmanlar sırasında takımın morali oldukça yüksekti. Takım antrenörü, genç sporcuları motive ederek, "Madalyaları toplamak için sahaya çıkın, inanıyoruz gençler" dedi. Sporcular, antrenmanlarda gösterdikleri azim ve kararlılıkla dikkat çekti.

"Sizlere güveniyoruz gençler’’

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca da, takıma olan güvenini dile getirerek, "Altınova'yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz, madalyaları toplayın gelin gençler. Sizlere güveniyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Fazlaca, takımın yanında olduğunu ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Altınova Belediyesi Güreş Takımı, Sivas ve Tekirdağ müsabakalarında ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacak. Takım, Altınova'nın adını gururla duyurmak ve madalyalarıyla dönerek ilçeye büyük bir sevinç yaşatmak adına mücadele edecek.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.