Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alex de Souza, Antalyaspor ile anlaşma sağladı! Yardımcısı bakın hangi tanıdık isim oldu

Fenerbahçe’nin efsanevi isimlerinden Alex de Souza, 12 yıl aranın ardından Türkiye’ye teknik direktör olarak geri dönüyor. Süper Lig ekibinden Antalyaspor ile anlaşma sağlayan Brezilyalı teknik adamın ekibinde oldukça tanıdık bir isimde yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 11:04
Kaynak: Sabah
Alex de Souza, Antalyaspor ile anlaşma sağladı! Yardımcısı bakın hangi tanıdık isim oldu

Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla adını tarihe yazdıran efsane isimlerden olan Alex de Souza, Antalyaspor'un teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. Brezilyalı teknik adamın, Akdeniz ekibiyle tüm konularda anlaşmaya vardığı aktarıldı.

Sports Digitale'nin haberine göre; Antalyaspor Alex de Souza ile her konuda anlaşmaya vardı ve Mehmet Aurélio'nun da teknik ekipte yer alacağı bildirildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Alex de Souza, şu an Antalyaspor’un teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın görevine devam ettiği süreçte resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmediği öğrenildi. Brezilyalı teknik adamın bu durumun etik olmadığını ve sezon sonunda resmi imzaların atılmasını istediği öğrenildi.

ALEX DE SOUZA’NIN TEKNİK DİREKTÖRLÜK BAŞARISI

Ocak 2015'te futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük için çeşitli eğitimler alan Alex de Souza, sırasıyla São Paulo U20 ve Avaí FC takımlarında görev yaparken 1.96 ve 1.17 puan ortalaması yakalamayı başardı.

Mehmet Aurélio ise, Çorum FK'da 14 maçlık teknik direktörlük yapmasının yanı sıra, Kasımpaşa, Göztepe, Sakaryaspor ve Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevlerinde yer aldı.

162 MAÇ YAN YANA

İki efsane isim Alex ve Aurélio, Fenerbahçe forması altında toplamda 162 maçta birlikte yeşil sahalarda ter döktü. Aurélio, Türkiye Milli Takımı'nda ise 37 maçta 2 gol attı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.