Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Buse Tosun’u ağırladı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ata sporumuz güreşe verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren bir isim. Başkan Acar, makamında Dünya ve Avrupa Şampiyonu kadın güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu’nu konuk etti

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Acar, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Buse Tosun’u ağırladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, sporun her dalına destek verdiklerini ancak ata sporu güreşe daha fazla destek sağladıklarını belirtti. Kadın güreşinin de ülkemizde hızla geliştiğini ve dünyada önemli başarılar elde edildiğini vurgulayan Acar, Buse Tosun Çavuşoğlu ve Yasemin Adar’ın bu anlamda kadın güreşinin öncüleri olduklarını söyledi. Termal Belediyesi olarak kadın güreş takımı kurduklarını ve milli takıma güreşçi kazandırıp ulusal ve uluslararası platformlarda önemli başarılar elde ettiklerini de ifade etti.

Kendisini makamında ağırladığı için Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a teşekkür eden Buse Tosun Çavuşoğlu ise bundan sonraki hedefleri ve şampiyonalara hazırlık süreci hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, Türk güreşine ve özellikle kadın güreşine verdiği desteklerden dolayı Acar’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.