Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yıldırım, “Senin zaferin Yalova’nın zaferi olacak”

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, dinamik bir belediyecilik anlayışını sahaya süreceğiz diyerek “Senin zaferin Yalova’nın zaferi olacak” diye ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 08:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yıldırım, “Senin zaferin Yalova’nın zaferi olacak”

Yalova’da siyasi hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Partilerin adayları Yalova’nın çeşitli mahalle ve sokaklarında adım adım dolaşarak, vatandaşa projelerinden bahsediyor, talep ve önerilerini alarak sıkıntılarına çözüm üretmek adına karşılıklı istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda saha çalışmalarına devam eden Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, Yalova halkına projeleri konusunda bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Zafer Partisi’nin oy pusulasında 12. sırada olması nedeniyle akıllarda kalması adına 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi 12 tane proje hazırladıklarını belirten Yıldırım, “Yalova Belediye Başkanı olarak yetkilendirildiğim taktirde 7. projemiz istihdam ile ilgili olacaktır” diye belirtti.

“Personel teminini biz sağlayacağız”

Sözlerine devam eden Yıldırım devamında ise “Bilindiği üzere bölgemizde ellinin üzerinde tersaneler var. Bunun yanı sıra çeşitli Kimyasal ve tekstil fabrikaları /atölyeleri var. Avrasya OSB ve İMES Sanayi Fabrikalarının kurulmasıyla birlikte büyük bir Kalifiye Mavi ve Beyaz Yaka personel temin/alım ihtiyaçları sorunu ortaya çıkacaktır. Buralarla yapacağımız sözleşmelerle Belediyemiz bünyesinde oluşturacağımız İstihdam Ofisi aracılığıyla personel teminini biz sağlayacağız. Özellikle ara personel ihtiyacı için Milli Eğitime Bağlı çıraklık okulları ile koordineli öğrenci temin ve yetiştirilmesine Belediye olarak katkı sunacağız. Bu Projemizle Yalovamızda işsizlik sorununu ortadan kaldırırken üretimin de sürdürülebilirliğine katkı sunan “Dinamik Bir Belediyecilik anlayışını” sahaya süreceğiz. Değerli Hemşehrilerim Unutulmasın ki, Senin Zaferin Yalova’nın Zaferi olacak.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.