Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Çiftlikköy’de aday ve proje tanıtımı yaptı

Zafer Partisi Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, proje ve belediye meclis üyesi adaylarını tanıtmak için program düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 02:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 02:56
Kaynak: Serap Polat
Zafer Partisi Çiftlikköy’de aday ve proje tanıtımı yaptı

Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa Zafer Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Cengiz Temurçin, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ersin Doğan ve belediye meclis üyesi adayları başta olmak üzere partinin il ve ilçe teşkilatı katıldı.

“Acil servis ve şehir hastanesine ulaşım için ring kurulacak”

Belediye meclis üyesi adaylarını tanıtan Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Ersin Doğan projelerini anlattı.

Çiftlikköy için başta hastane olmak üzere, halk ekmek, kreş ve semt pazarı gibi önemli projeler hazırladıklarını ifade eden Ersin Doğan, “Yıllardır tüm siyasilerimiz tarafından gündeme getirilen ve unutulan Balıkçı Barınağı projemiz olmazsa olmazımızdır. Sahilimiz denize girilebilir hale getirilecektir.ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizde sanatçıları, öğrencileri akademisyen ve bu gibi misafirlerimizi ağırlayacak konuk evini ilçemizde kazandıracağız.

Tüm ilçelerde devlet hastanesi olmasına rağmen bugün 53 bin kişiye ulaşan nüfusla ve çok kısa sürede yapılan istatistiklerle 200 bin kişiye ulaşacağı tespit edilen ilçemizde devlet hastanesi elzem bir ihtiyaçtır. İlçemiz sınırlarında acil servis ve şehir hastanesine ulaşım için ring kurulacaktır.” dedi.

“Başarılı öğrencileri Avrupa ülkelerine göndermek görevimiz olacak”

Gençlerin uyuşturucu tuzağına düşmemesi için önlem alacaklarını ve spor, sanat faaliyetlerini artıracaklarını kaydeden Ersin Doğan, “Çalışan hanımlarımıza ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için her mahallemizde kreş hizmeti verilecektir.Çocuklarımız için sağlık, spor, sanat, trafik, emniyet ve benzeri başlıklarda eğitim projeleri hayata geçirilecektir.Gençlerimizin uyuşturucu maddelerden uzak kalması için ilçemizdeki okul çevrelerinde sivil zabıtalarımızla kontrol sağlayıp emniyetimize bildirim yapılacak.Profesyonel spor hocalarımızla ilçemiz ve köylerimizde Çiftlikköy’ün yıldızlarını bulmak için tam destek vereceğiz.Gençlerimizin milli duygularını yükseltmek ve dünyayı görsel olarak tanımaları için yapılan tüm projelere tam destek vereceğiz.Anıtkabir ve Çanakkale‘yi görmeyen genç bırakmayacağız. Kardeş şehir projelerimizle gençlerimizi doğu illerimizle tanıştırmak ve başarılı öğrencilerimizi Avrupa ülkelerine göndermek vazgeçilmez görevimiz olacaktır.” şeklinde bilgi verdi.

“Halkımızı ucuz ekmeğe kavuşturacağız”

Semt pazarları ve halk ekmek gibi projelerle halkın bütçesine dost çalışmaları hayata geçireceklerini dile getiren Doğan, “Her mahallemize semt pazarını tekrar getireceğiz.Kentsel dönüşüm için ilçemizdeki tüm stoklarda çevre, şehircilik ve mühendislik odaları ile yapacağımız protokollerle riskli yapıların tespitlerini yapacağız. Yeşil, sarı, kırmızı ile kodlandırılıp bina sahipleri ile ortak çözüm planları oluşturacağız.Su projemizle mesken abonelerimizin ihtiyacı olan minimum ton miktarını tespit edip en düşük fiyatlandırma ile kullanımını sağlayacağız.Ton aşımlarını kademeleri olarak fiyatlandırıp israfın önlenmesi, adil sosyal belediyecilik anlayışımız baki olacaktır.Mahalle muhtarlarımızla, görevlendirilmiş meclis üyelerimizle yerinde tespit yapıp tüm ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıracağız.Mahalle bazında ihtiyaç miktarları tespit edilip fırıncı esnafımızla yapacağımız protokolle halkımızı ucuz ekmeğe kavuşturacağız.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.