Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“YARIM KALAN İŞİ 28 MAYIS’TA TAMAMLAYACAĞIZ”

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri ile ilgili net konuştular. Vekiller, “Yarım kalan işi 28 Mayıs’ta tamamlayacağız” dediler

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“YARIM KALAN İŞİ 28 MAYIS’TA TAMAMLAYACAĞIZ”


14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile ilgili AK Parti’de bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, 14 Mayıs seçimlerinde partinin 3. sıra milletvekili adayı olan Erhan Dede ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, belediye başkanları ve partililer de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü gerçekleştirdi. Seçimde partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Güçlü, “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerden AK Parti olarak çok büyük bir başarı ile çıktık. Milletimizin feraseti bize bu başarıyı yeniden nasip etti. Bu da bize şunu gösterdi ki; Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın hepsi yapılan onca algı operasyonlarına rağmen sağduyusunu kaybetmemiştir. Ben tüm Yalovalı hemşerilerime ve milletimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Büyük bir oranla seçilecek”
Güçlü’nün ardından 14 Mayıs seçimlerinde partinin 3. sıra milletvekili adayı olan Erhan Dede söz aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. turda büyük bir oranla seçileceğine inandığını dile getiren Dede, “14 Mayıs seçimlerinde partimiz 2 milletvekili çıkartarak Yalova’mızı mecliste güçlü bir şekilde temsil hakkını bir kez daha yakaladı. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımıza ve buradaki dava arkadaşlarımıza omuz vermekten, onlarla mücadele etmekten büyük bir onur ve gurur duydum. 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı’nın seçimiydi. Biz de buna inandık ve sahada teşkilatımız ve vatandaşımızın da buna ne denli büyük bir inanç içerisinde olduğunu gördük. Biz bu yola çıkarken hedefimiz meclise 3 vekille gitmekti. Öyle de çalıştık. Nasip değilmiş. Yalova’da yine de birinci parti olduk. Bundan sonra onların ülke kalkınmasına ve Yalova’mıza değer katacaklarına gönülden inanıyorum. En önemlisi Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Yalova’dan en güçlü desteği sağlamak ve onu yeniden cumhurbaşkanı seçmektir. Ben Cumhurbaşkanımızın çok büyük bir oy oranı ile de seçileceğine inanıyorum” dedi.

“Yarım kalan işi tamamlayacağız”
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da toplantıda bir konuşma yaptı. Seçimin tam bir sevgi ve saygı çerçevesinde geçtiğini dile getiren Akyol,  “Yüzyılın seçiminin 1. bölümünü tamamladık. Sevgi ve saygı çerçevesinde bir kampanya yürüttük. Şimdi yarım kalmış bir işimiz var. Onu da 28 Mayıs’ta tamamlayacağız. Türkiye’nin şahlanışına hepimiz şahitlik edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.