Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“YALOVA’YI MECLİSTE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, milletvekili seçilmesi durumunda Yalova’yı mecliste güçlü bir şekilde temsil edeceğini söyledi. Becan, Yalova’nın tüm problemlerine vakıf olduğunu ve gerçekçi vaatlerde bulunacağını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“YALOVA’YI MECLİSTE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”

CHP Yalova 1. sıra milletvekili adayı Tahsin Becan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Becan, Yalovalı hemşerilerine seslenerek, milletvekili seçilmesi halinde ortaya koyacağı çalışmaları ve hedeflerini bir kez daha anlattı. Yalova’nın milletvekili olacağını ifade eden Becan, “Sevgili Yalovalı dostlarım sistem gereği sizlerin tercihleri ile sizleri temsilen seçilip TBMM’ye gitmek muhakkak ki önemli. Önemli olan verdiğiniz bu görevi ve mesuliyeti layıkıyla değerlendirmektir. Benim hedefim sadece partimin değil; her bir Yalovalıyı hak ettiği mertebede Ankara’da temsil etmektir” dedi.

Becan, Yalova’nın tüm problemlerine vakıf olduğunu ve gerçekleştiremeyeceği vaatlerde bulunmayacağını ifade etti. Becan, “Hitabetimde klasik siyasetçi frekansını da bulamayabilirsiniz. Çünkü ben aynı sizin gibiyim. Asla bir laf kalabalığım olmaz. Gerçekleştiremeyeceğim vaatlerde bulunmam. Sonucu yasalar dolayısı ile imkânsız olan sorunlarınız için asla ‘Yaparım’ demem” diye konuştu.

Ayrıca evinin Yalova’da olduğunu ve Ankara’ya sadece zaruret halinde gideceğini ifade eden Becan, “Benim evim, barkım, yatırımlarım hep Yalova’da. Dolayısı ile Ankara ikametim zaruretler haricinde olmaz. Benim iletişim bilgilerime istediğiniz zaman sahip olabilirsiniz. Aradığınızda müsait değilsem dönemem. Ama bilin ki kesinlikle dönüş yaparım. Yani sizlerin bana ulaşmanız için asla aracı bir dosta ihtiyacınız olmaz. İlk olarak şunlara canı yürekten inanın, görev sürem dahilinde Yalova’nın turizm başkenti olması için çalışacağım. Turizm dâhilindeki tüm sektörel branşlarda Yalova’yı doğru değerlendirmek için çaba göstereceğim. İstanbul’a deniz ulaşımınızı daha sık, daha ucuz sağlamak için girişimlerde bulunacağım. Otopark sorununa kalıcı çözüm üretmek için projeler geliştireceğim. Tarımı, sanayimizi uluslararası platformlara taşımak için fırsatlar yaratacağım. Su sporlarında madalyalı sporcular yetiştirmek için destek vereceğim. Futbolda önce ülkeye damga vurmak için spor kulüplerine katkı sağlayacağım. Eğitimde kaliteyi özellikle üniversite bazında uluslararası seviyeye çıkartmak için çalışacağım. 3 dönemlik YTSO başkanlığı sürecimde ekonomik bağlamda Yalova’mızın tüm dinamikleri ile beraber çalışma imkanı bulduğum için, Yalova’mızı gelir bazında ülke standartlarına çıkarmak için tüm mesaimi harcamaya hazırım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.