Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Rüstempaşa Mahallesi Muhtar adayı Tevfik Yakıcı, “Rüstempaşa mahallesinin sorunlarını biliyorum”

Rüstempaşa Mahallesi Muhtar adayı Tevfik Yakıcı, mahallenin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümlerinin de hazır olduğunu ifade etti. Seçildiğinde vatandaşlarla sürekli istişare halinde olacağını ve mahallede ortak aklı hakim kılan bir süreci başlatacaklarını dile getiren Yakıcı, seçim manifestosunu da yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 04:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 04:25
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Rüstempaşa Mahallesi Muhtar adayı Tevfik Yakıcı, “Rüstempaşa mahallesinin sorunlarını biliyorum”

Yalova’nın Rüstempaşa Mahallesi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak muhtarlık seçimleri için Tevfik Yakıcı adaylığını açıkladı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek seçim vaatlerini anlatan Yakıcı, mahallenin sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu sorunlara çözüm üretmek için çalışacağını söyledi. Yakıcı, seçim manifestosunu da sosyal medya hesabından paylaştı. Yakıcı’nın seçim manifestosunda şu vaatler yer aldı:

Mahalledeki hasarlı binaların tespit edilip kentsel dönüşüme gitmeleri için gerekli çalışmalara yardımcı olunacak. Hasarlı binalar sadece oturanların güvenliğini değil, bizlerin de güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Bu sorun ilk önceliğim olacaktır. Mahalledeki MOBESE kameralarının sayısı olabildiğince çoğaltılacak ve güvenliğimiz için gerekli devlet hizmetlerinin maksimum alınması için çaba gösterilecek. 70 yaş üzeri büyüklerimiz muhtarlık hizmetlerini artık evlerinden çıkmadan alacaklar. Mahalle taziye evi açılması için gerekli çalışmalar yapılacak. Yaz aylarında çalışan hemşerilerimiz muhtarlık hizmetinden yararlanması için muhtarlık kapanış saati 20.00 olacak.

Bedensel engelli hemşerilerimiz için muhtarlık hizmeti evlerinde verilecek. PTT tarafından evinize gelmediği halde gelmiş de sizi evde bulamamış yalanına sığınıp tebligatlarınızın muhtarlığa bırakılması kolaylığına son verilecek. PTT çalışanlarının tebliğat işlerini doğru yapması için gerekli baskı ve girişimlerde bulunulacak. Hemşerilerimizin mağduriyeti giderilecek. Yine de gerçekten evinde bulunulmayan hemşerilerimiz muhtarlığa bırakılan tebliğatları gün içerisinde tebliğat sahibine teslim edilecek, mağduriyet yaşanmaması için çaba sağlanacaktır. Mahallede eksik olan spor park ve bahçe çalışmalarına hız verilecek. Mahallemizin sahilindeki gelişi güzel işgallere dur diyip, sahilimize Belediye Sosyal tesisinin yapılması yoğun çaba sarf edilecek. Mahallemize ücretsiz kütüphane açılması için yoğun çaba sarf edilecek.

Seçim vaatlerini anlatırken, emekliliğinde ikinci bir iş yapmak için değil, hizmet etmek için aday olduğunu vurgulayan Yakıcı, “Aman canım zaten muhtar ne iş yapıyormuş, çok da önemli değil, bir tanesine oyumu atar giderim deme. Nasıl halkın en küçük topluluğu aile ise, devlet yönetiminin en küçük yetkili birimi muhtarlardır. Muhtarlar mahallemizin gür ve hür sesidir. İş yapacağına inandığın doğru adaya oyunu vermelisin. Oturmaya değil çalışmaya geliyorum. Hep birlikte mahallemizi Yalova’nın en güzel, en nezih mahallesi yapmak için adayım. Ayrımcılığa, partizanlığa son vermek, birleştirmek, güzelleştirmek, çalışmak için herkesin oyuna talibim. Ben değil, biz demek için adayım. Hayatımın hiçbir kademesinde kimseye bir diyet borcum olmadı ve olmayacak. Bu zamana kadar boynumu hiç bükmedim, Allah’ın izni ile bundan sonra da bükmeyeceğim. Mahallemize hizmet için birlik olalım, diri olalım, iri olalım, sesimiz yüksek çıkaralım. Mahallemizin yaşam kalitesini maksimum düzeyde arttırmak için adayım. Mahallemizdeki gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmak ve gerekli yardımları ulaştırmak için adayım. Alışılmışın dışında bir muhtarlık hizmeti için adayım. Bunları yapacağıma inanıyorsan, bana güveniyorsan, bana oyunu ver. Güvenmiyorsan oyunu verme, güvenin olmadığı yerde işler yürümez. Beni araştırın, eğer sizlere hizmet edeceğime inanıyorsanız oyunu verin. Oyunun maddi değeri yok ama manevi değeri çok büyük, oyunu boşa harcamayın” dedi.

Yakıcı’ya teveccüh gösteren vatandaşlar, mahallenin sorunlarının çözümü için Yakıcı’ya güvendiklerini ve oy vereceklerini söylediler.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.