Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yalova Muhalefete Muhalefeti Sevmez”

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, bir basın açıklaması yayınlayarak AK Parti’nin Yalova’da yaptığı icraatları sert bir dille eleştirdi. Çandır, AK Parti’nin muhalefete muhalefet ettiğini, halka hizmet etmediğini ve verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia etti

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Yalova Muhalefete Muhalefeti Sevmez”

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü’ye de seslenerek, kendilerinin oy oranları üzerinden değerlendirme yapmasını eleştirdi. Çandır, “Yalovalı, muhalefete muhalefeti sevmez Sn. Başkan. Yalovalı, hizmeti ve hizmet edeni sever” dedi. Çandır, AK Parti’nin Yalova’da yapmadığı projeleri sıralayarak, bunlara cevap verilmesini de istedi. Çandır, “Söz verdiğiniz yeni Çağlayan Barajı inşaatı ne zaman başlayacak? Söz verdiğiniz Yalova-Armutlu çevre yolu ne zaman bitecek? Söz verdiğiniz Su Sporları Merkezi’nin temeli ne zaman atılacak? 2 yıl önce haziran ayında yıkılan Yalova Lisesi ne zaman yapılacak? 8 ayda bitecek dediğiniz Millet Bahçesi için daha kaç ay beklenecek? Bahçelievler, Rüstempaşa, Fevzi Çakmak gibi mahallelerde kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? Daha önce eski il başkanınızın da imza attığı ve söz verdiğiniz Halk Ekmek Müessesesi ne zaman kurulacak? Yalova’da trafik sorununun çözülmesi adına ne yaptınız? Belediye başkanlarınızın, Yalova halkının kullanımına açtığı otopark sayısı kaç? Yalova ile aynı yıllarda açılan Düzce Üniversitesi’nin, dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde ilk 1000’e girdiğini biliyor musunuz? İstanbul’a ucuz ulaşım noktasında hangi attınız?” diye sordu.

Çandır, AK Parti’ye çağrıda bulunarak, “Sizler yapacaksınız, bizler alkışlayacağız. Sizler yapmazsanız, bizler söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.