Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milletvekilli Tahsin Becan Bayraktutan’ı tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, basına kapalı olarak gerçekleştirilen CHP TBMM Grup toplantısında Meclis İdare Amiri olarak seçilen Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ı tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 08:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Milletvekilli Tahsin Becan Bayraktutan’ı tebrik etti

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen CHP TBMM Grup toplantısında, Meclis İdare Amiri olarak, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan seçildi, Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen isimler ise Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan seçilen isimleri yapmış olduğu paylaşımda tebrik etti.

Becan yapmış olduğu paylaşımda, ‘’ Bugün basına kapalı olarak gerçekleştirdiğimiz CHP TBMM Grup toplantımızda Meclis İdare Amiri olarak seçilen Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan ile Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen Kars Milletvekilimiz İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekilimiz Ali Karaoba, Çorum Milletvekilimiz Mehmet Tahtasız ve Gaziantep Milletvekilimiz Hasan Öztürkmen'i tebrik ediyorum. Değerli yol arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.