Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil adayları ilçeleri karış karış geziyor

AK Parti 28. Dönem Yalova Milletvekili adayları Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş ve Erhan Dede Yalova’da ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Vekil adayları ilçeleri karış karış geziyor

Yalova’da AK Parti’nin 28. Dönem Milletvekili adayları Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş ve Erhan Dede, seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri kapsamlı bir şekilde gezdi. Adaylar, esnaflarla ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Meliha Akyol Çınarcık’ta AK Parti teşkilatıyla toplantı yaptı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in de katıldığı toplantıda, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Akyol, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

Erhan Dede ise Çiftlikköy’e gitti. Yalova AK Parti yöneticileriyle birlikte Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi’ni ve Erdeğer Şirketler Grubu’nu ziyaret etti. Dede, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin eğitim ve ekonomi alanlarında yaptığı hizmetleri anlattı ve destek istedi.

Ahmet Büyükgümüş de Kirazlı Sanayi Sitesi’nde esnaflarla buluştu. Büyükgümüş’e Erhan Dede, il yöneticileri ve Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da eşlik etti. Büyükgümüş, esnaflara bol kazançlar dileyerek, AK Parti’nin sanayiciler için sunduğu teşvik ve desteklerden bahsetti.

AK Parti adayları, Yalova’da seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.