Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkü Ocakları Başkanlarından Ziyaret

Yalova Ülkü Ocakları'nın yeni İl Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak İstanbul, Kocaeli, Bolu, Sakarya ve Bursa Ülkü Ocakları il başkanları Suiçmez'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ülkü Ocakları Başkanlarından Ziyaret

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan, Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Sakarya İl Başkanı Kadir Şentürk ve Bursa İl Başkanı Gülahmet Türk ile bir araya gelen Suiçmez, ziyaretin ardından misafirlerine iftar yemeği verdi.

Ziyaret sırasında, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emir ve talimatları doğrultusunda, Marmara Bölgesi’nde yapılacak faaliyetler hakkında durum ve gündem değerlendirmesi yapıldı. Bölgesel faaliyetler üzerine istişare eden Marmara'nın uç beyleri, önemli kararlar aldılar. Öte yandan ziyaretin Yalova Ülkü Ocakları'na bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ziyaret olduğu ifade edildi. Ziyaretlerinden dolayı il başkanlarına teşekkür eden Suiçmez, “Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Var olsun Ülküdaşlık hukuku” dedi. Suiçmez’in geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığı misafir il başkanları, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Bolu ve Sakarya teşkilatlarıyla her zaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez'in yanında olduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.