Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü’de yeni yollar açılıyor

Taşköprü Belediyesi, beldede yerleşimin yayıldığı alanlara ulaşımı sağlamak için yeni yollar açıyor. Bayraktepe Mahallesi ve mesire alanına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı İsmail Arslan, ulaşım ağını genişletmek ve modernize etmek için çalıştıklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Taşköprü’de yeni yollar açılıyor

Taşköprü Belediyesi, beldede ulaşım sorununu çözmek için yeni yollar açmaya devam ediyor. Bayraktepe Mahallesi ve beldenin yeni mesire alanına ulaşımı sağlamak için yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Arslan, belediyenin ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada, beldede ulaşım ağının genişletilmesi, modernize edilmesi ve ulaşım güvenliğinin arttırılması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Arslan, “Beldemizde yerleşimin yayıldığı alanlara ulaşımı sağlamak için yeni yollar açıyoruz. Bayraktepe Mahallemiz ve mesire alanımız için de bu çalışmayı yaptık. Bu sayede hem mahalle sakinlerimizin hem de mesire alanımızı ziyaret edecek vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmış olacağız. Beldemizde yol yapım çalışmalarına kesintisiz devam edeceğiz. Ulaşımı kaliteli hale getirerek vatandaşlarımızın yaşam standardını yükselteceğiz” dedi.

Yol çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise Başkan Arslan’a ve belediyeye teşekkür etti. Vatandaşlar, “Belediyemiz beldemizin sorunlarına duyarlı davranarak çözüm üretiyor. Yeni yollar sayesinde hem mahallemize hem de mesire alanına daha rahat ulaşabileceğiz. Bu çalışmadan dolayı Başkan Arslan’a ve belediyeye teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.