Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahsin Becan’a önemli görev

TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı ve Komisyon üyeleri belli oldu. Bu çerçevede CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da Millî Savunma Komisyonu’nda yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2023 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2023 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Tahsin Becan’a önemli görev

Becan, Milli Savunma Komisyonu’nda TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı ve Komisyon üyeleri belli oldu. Bu çerçevede CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da Milli Savunma Komisyonu’nda yer aldı. Becan, savunma sanayii ve güvenlik politikaları ile ilgili çalışmalara katkı sunacaklarını söyledi.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, TBMM çatısı altında kurulan önemli bir komisyonda görev yapacak. CHP adına Milli Savunma Komisyonu’nda yer alacak olan Becan, savunma sanayii ve güvenlik politikaları ile ilgili konularda çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Becan, “Milli Savunma Komisyonu, ülkemizin savunma ve güvenlik alanlarında karşılaştığı sorunları, tehditleri ve fırsatları değerlendiren, savunma sanayii projelerini takip eden ve denetleyen, milli güvenlik siyaseti belgesinin hazırlanmasına ilişkin çalışmalara katkı sunan önemli bir komisyondur. Bu komisyonda görev yapmaktan onur duyuyorum. Ülkemizin savunma ve güvenlik çıkarlarını korumak ve geliştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.