Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyasileri Buluşturan İftar

Yalova Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği, farklı siyasi partilerin temsilcilerini bir araya getirdi. Yaklaşan seçimler öncesinde sohbet eden ve istişare yapan partililer, ramazan ayının birleştirici atmosferini yaşadılar. İftar yemeğine AK Parti ve CHP’nin milletvekili adayları da katıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Siyasileri Buluşturan İftar

Yalova Karadenizliler Derneği’nin Kudu Kafe’de düzenlediği iftar yemeği, farklı siyasi partilerin temsilcilerini bir araya getirdi. Yaklaşan seçimler öncesinde sohbet eden ve istişare yapan partililer, ramazan ayının birleştirici atmosferini yaşadılar. İftar yemeğine AK Parti Yalova Milletvekili ve milletvekili adayı Meliha Akyol, CHP Milletvekili adayları Tahsin Becan, Mehmet Gürel ve Yasemin Fazlaca da katıldı. Partililer, Yalova Karadenizliler Derneği yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin kardeşlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirttiler.

Yalova Karadenizliler Derneği yöneticileri ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek ramazan ayının birleştirici atmosferinden bahsetti. Hatay ilinde depremzedeler için açılan aşevinde olduğu için iftar yemeğine katılamayan Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan’ın da teşekkür ve selamları katılanlara iletildi.

Dernek yöneticileri, Yalova’da yaşayan Karadenizlilerin kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam edeceklerini ve her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını vurguladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.