Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oral'dan mesaj “Milli iradeyi sandığa yansıtalım”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Partili mevcut Altınova Belediye Meclis üyeleri ve önceki dönem Altınova Belediye Meclis üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Oral'dan mesaj “Milli iradeyi sandığa yansıtalım”

“Seçimlere katılım yüksek olmalı”
Program Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yemekte ilçede yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu. 28 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaların da aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Oral, “Vatandaşlarımızı 28 Mayıs Pazar günü oy kullanmaya davet ediyoruz. Tek amacımız milletimizin rehavet göstermeden iradesine sahip çıkmasını sağlamak. Katılım ne kadar yüksek olursa, ülkemize ve demokrasimize o kadar yüksek sahip çıkmış oluruz” dedi.
“Türkiye kazanacak”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan güvenin ilk turda büyük bir farkla sandıkta kendini gösterdiğini ifade eden Başkan Oral, “Ülkemizin gelişmesi, milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Hepsi biliyor ki, Cumhurbaşkanımız sözünün eridir ve verdiği her sözü tutar. Enerjiden sağlığa, tarımdan altyapıya yatırımlarımız devam ederken, çalışandan emekliye, esnaftan çiftçiye milletimizin daima yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu güven devam edecek. Kimse kaybetmeyecek, kazanan Türkiye olacak. 2. tur seçimlerinde katılım ne kadar yüksek olursa, ülkemize ve demokrasimize o kadar yüksek sahip çıkmış oluruz” diye konuştu.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.