Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Muhalefet nerede yanlış yaptık diye kafa yormalı”

Cumhurbaşkanı adayı olan ancak daha sonra adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında bir açıklama yaptı. İnce muhalefeti, “Nerede yanlış yaptık” diye kafa yormaya davet etti

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Muhalefet nerede yanlış yaptık diye kafa yormalı”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçiminin resmi olmayan kesin sonuçları hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İnce, seçimi kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederek, muhalefete de “nerede yanlış yapıyoruz” diye kafa yorma çağrısı yaptı.

İnce’nin açıklaması şöyle; “Ülkemize yakışan bir olgunlukla barış içinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı makamına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, memleketin dağ gibi birikmiş sorunlarını çözmesinde kolaylıklar dilerim. Seçim sonuçlarına ilişkin detaylı değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde yapacağım. Şimdilik bütün muhalefeti nerede yanlış yapıyoruz diye kafa yormaya davet ediyorum."

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.