Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ, “TEŞEKKÜRLER YALOVA”

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, 14 Mayıs’ta gerçekleşen 2023 Türkiye Genel Seçimlerinin ardından ilk mesajını yayımladı. Milletvekili Büyükgümüş, mesajına 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde ikinci kez kendisini seçen Yalova halkına teşekkür ederek başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ, “TEŞEKKÜRLER YALOVA”

 AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Türkiye Genel Seçimlerinin ardından ilk sözlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Milletvekili Büyükgümüş mesajına, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde kendisini ikinci kez tercih eden Yalova halkına teşekkür ederek başladı ve 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimi hakkında “Tarihi bir başarıya imza atma vakti” ifadelerini kullandı.

“Memleketime hizmet ediyor olmak benim için büyük gurur”

Milletvekili Büyükgümüş mesajında şu ifadeleri kullandı, “Teşekkürler Yalova, Teşekkürler Türkiye. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimini vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla adeta bir demokrasi şöleniyle tamamladık. Cumhur İttifakı’mız milletimizin teveccühü ile TBMM’de çoğunluğu elde etti. İradesini ve duyduğu güveni ortaya koyarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize oy veren milletimize minnettarım. Yalova’dan tekrar milletvekili seçilmem için desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, gece gündüz demeden bizimle beraber çalışan kıymetli teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Yalova’nın bir evladı olarak memleketime hizmet ediyor olmak benim için büyük gurur ve onur. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edecek, şehrimizi her alanda daha da ileriye taşıyacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Şimdi ise 28 Mayıs’a kadar durmadan çalışarak tarihi bir başarıya imza atma vakti. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yine milletimizin takdiriyle yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. #TürkiyeYüzyılı için durmak yok, doğru adımlarla yola devam!”

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.