Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİLLETVEKİLİ AKYOL, “TEŞEKKÜRLER YALOVA’M”

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde kendisini bir kez daha tercih eden Yalovalılara teşekkür eden bir mesaj paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
MİLLETVEKİLİ AKYOL, “TEŞEKKÜRLER YALOVA’M”

AK Parti Yalova’dan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde 2. sıradan adayı gösterilen Meliha Akyol, seçimlerin sonucunda Yalova halkının oyları ile ikinci kez milletvekili olarak seçildi. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, 14 Mayıs’ta gerçekleşen 2023 Türkiye Genel Seçimlerinin ardından ilk sözlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Milletvekili Akyol paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Teşekkürler Yalova’m. 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve davamıza verdiğiniz destek için siz kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, 28. Dönem Milletvekili olarak TBMM’de sizleri temsil edecek olmaktan onur duyuyorum. Şimdi vakit liderliğiyle ülkemize çağ atlatan ve #14Mayıs seçimini açık ara önde bitiren Sayın Cumhurbaşkanımızı #28Mayıs’ta rekor bir oy oranı ile seçme vakti. Sizlerden ricam terör örgütü ve yandaşlarına fırsat vermeden ülkemiz için, milletimiz için, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve aziz şehitlerimiz için gelin #TürkiyeYüzYılı’nı el birliğiyle inşa edelim ve hep birlikte Türkiye olalım.”

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.