Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meliha Akyol, AK Parti Grup Toplantısına katıldı

AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz bitti demeden bitmez” sözünü talimat kabul ederek çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 03:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 03:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Meliha Akyol, AK Parti Grup Toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM’deki grup toplantısında milletvekillerine ve birçok ilden grup toplantısını izlemek üzere gelen partililere seslendi. Yerel seçim sonrasında CHP’nin sanki iktidarı ele geçirmişçesine bir tutum sergilemeye başladığını ifade eden Erdoğan, “Biz bitti demeden bitmez” dedi.


Grup toplantısına AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’da katıldı. Burada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen Akyol, ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz bitti demeden bitmez” sözlerini talimat kabul ederek çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden Akyol, “Biz bitti demeden bitmez. Allah’ımızın izni, milletimizin desteği ile her dem yeniden doğarız. Şunu herkes görsün ve bilsin, biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ve hitaplarıyla AK Parti Grup Toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.