Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmamoğlu Yalova'ya selam söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İmamoğlu Yalova’ya selamlarını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 02:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
İmamoğlu Yalova'ya selam söyledi

CHP Yalova Örgütü, İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, İlçe Başkanları ve beraberinde Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk, Termal Belediye Başkan Adayı Sabriye Sultan Yalçın’ın katılımları ile koordinasyon toplantısına katıldı.

İmamoğlu Yalova'ya selam söyledi

‘’Değerli Yalovalı hemşerilerimize selamlarımızı iletiyorum’’

CHP Yalova Örgütü’nün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaretinde konuşma yapan İmamoğlu, Yalova’nın kendisi için çok önemli bir kent olduğundan bahsetti. İstanbul’a yolunun Yalova ile düştüğünü belirten İmamoğlu sözlerinde, ‘’Değerli hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum. Yalova bizim için çok özel bir noktada. Bugün başta Yalova Merkez Belediye Başkanı adayımız olmak üzere Yalova İl Başkanımız ve tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız ile birlikte hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, Yalova’yla çok sıkı bağları olan ve Yalova’da çok özel anıları olan bir insanım. İstanbul belki de bana ilk Yalova’dan mesaj verdi diyebilirim. Bu bağlamda Yalova’ya ailece olan ilgimizi bu dönemde inşallah hakkın, hukukun çiğnenmediği ve çiğnenmeyeceği bir süreci de yaşatarak halkımızın geçmişte yaşanan ve Vefa Başkan’a yapılan hukuki tuzakların karşılığını cevap olarak vereceği bir seçimde, başta Mehmet Başkan’ım ve diğer

Başkanlarımız ile birlikte kazanacağımız bir seçim sonrası en üst düzeyde İstanbul, Yalova dayanışmasını, hep birlikte yaşayacağımızı, kültürden sanata, ulaşımdan çevreye tüm hususlarda güçlü bir iş birliği ile hareket edeceğimizi bütün Yalovalı hemşerilerime duyuruyorum. Bütün başkan adaylarımızın yolu açık olsun, başarılar bizimle olsun birlikte kazanalım, kazanan Yalovalılar olsun. Hepinizi çok seviyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’’ ifadelerine yer verdi. 

Yalova CHP ekibi İmamoğlu ile birlikte

‘’Türkiye başaracak’’

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı yapmış olduğu açıklamada, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek, yerel seçimler öncesinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Belediye başkan adaylarımız ve ilçe başkanlarımız ile beraber katıldığımız koordinasyon toplantısında, Kadim Şehir İstanbul ile birlikte hayata geçirebileceğimiz projeleri istişare etme fırsatı yakaladık. İstanbul başardı, Yalova başardı, Türkiye başaracak.’’ diye belirtti.

‘’İmamoğlu’ndan Yalova’ya tam destek’’

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ise sözlerinde, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Yalova’ya çok selamı var. Tüm projelerimizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütün desteğini alacağız. İBB’nin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle Yalova’da kültürel, sosyal, ekonomik ve altyapı anlamında büyük işlere imza atacağız’’ ifadelerini kullanarak İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Yalova’ya tam destek geleceğini belirtti.

‘’Çiftlikköy için el ele, birlikte kazanacağız’’

Gerçekleştirilen İstanbul çıkarmasına İl Başkanı Erdem Doğancı ve Yalova Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ile birlikte katılım sağlayan, CHP ilçe belediye başkan adayları da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile istişarelerde bulunma şansı yakaladı. CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele İmamoğlu ziyareti sonrasında yaptığı paylaşımda, ‘’Ekrem İmamoğlu için Çiftlikköy’ün çok önemli bir yeri var’’ diyerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Çiftlikköy’de çokça anısı olduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Yele, ‘’İstanbul Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ile Çiftlikköy’ümüz hakkında çok değerli istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştirdik, kendisiyle çok verimli bir toplantımız oldu. Sayın İmamoğlu siz değerli Çiftlikköylülere çok selamlarını iletti. Çiftlikköy için el ele, birlikte kazanacağız’’ dedi.

‘’Çınarcık’ta, her şey çok güzel olacak’’

Marmara’nın İncisi Çınarcık’ta, seçimi kazandığı taktirde büyük iş birlikleri olacağını belirten CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Çınarcıklılara İmamoğlu’ndan selam götürdü. Gerçekleştirilen ziyaret sonrası paylaşımda bulunan Kurt sözlerinde, ‘’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nu, makamında ziyaret ettik. Çınarcık’ta hayata geçireceğimiz projelere dair destek sözü veren değerli başkanımıza, desteği ve ilgisinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde, İBB’yle ve bölgemizdeki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle yapacağımız iş birliklerinin, Çınarcık’a faydası büyük olacak. Hem İstanbul’da hem de Çınarcık’ta, her şey çok güzel olacak’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Altınova’da ki projelerimiz için sözümüzü aldık’’

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’da ziyarete katılan isimler arasındaydı. Fazlaca, İmamoğlu ile karşılıklı istişarelerde bulunarak, Altınova’da devam eden ve de hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında söz aldığını belirtti. Fazlaca yapmış olduğu paylaşımda, ‘’ IBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'ndan Altınova için devam eden ve hayata geçireceğiniz projeler için destek sözümüzü aldık. Altınovalı hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.

Murat Can Aytemur

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.