Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Halkın iradesine saygı demokrasinin vaz geçilmez kuralıdır”

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan 28 Mayıs’ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarının ülkeye ve halka hayırlar getirmesini temenni etti. Becan, halkın iradesine saygı duymanın demokrasinin vaz geçilmez kuralı olduğunu da ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Halkın iradesine saygı demokrasinin vaz geçilmez kuralıdır”

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu sonrasında bir mesaj yayınladı. Becan, halkın tercihine saygı duymanın demokrasinin vazgeçilmez şartı olduğunu belirterek, seçimi kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

Becan’ın mesajı şöyle; “Öncelikle, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Seçim sonuçlarını kabullenmek, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu nedenle, halkımızın iradesini ve tercihini saygıyla karşılamak bizim için önemlidir. Tercihini kimden yana kullanmış olursa olsun, vatandaşlık görevini yerine getirip sandığa giden tüm Yalovalılara teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonra bizim görevimiz, bu ülkeyi daha iyi yerlere getirmek için yüce Meclis’te var gücümüzle çalışmaktır. Bu vesileyle seçilmiş tüm milletvekillerimizi de kutlarım. Halkımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, projelerimizi daha etkin bir şekilde sunmak ve daha kapsayıcı bir politika izlemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde ilerlemesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak, 14 ve 28 Mayıs seçimleri için kimseyi ayırmadan, büyük bir azimle ve özveri ile kol kola çalışan CHP il, ilçe örgütleri ve Millet İttifakı’nın tüm bileşenlerini tebrik ederim. Ayrıca seçim sürecindeki desteklerinden dolayı değerli basın mensuplarına da teşekkürlerimi iletmek isterim."

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.