Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERHAN DEDE, “TÜRKİYE İÇİN SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİLDİ”

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde AK Parti Yalova 3.sıra milletvekili adayı olan Erhan Dede, 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili ilk kez konuştu. Dede, “Yalova’mızın takdiri her şeyin üstündedir.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
ERHAN DEDE, “TÜRKİYE İÇİN SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİLDİ”

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde AK Parti tarafından Yalova 3.sıra milletvekili adayı gösterilen Erhan Dede, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferinin ardından ilk kez konuştu. Milletvekili olarak seçimlerinin sonucunda mecliste yer alamayan Erhan Dede, yayımladığı mesajında “Yalova AK Parti Milletvekilliği adayı olmamda takdirini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saygı ve şükranlarımı arz ederim. Destek ve katkı sunan il başkanımız, Yalova milletvekillerimiz ile mevcut ve geçmiş dönemlerde görev almış tüm AK Parti teşkilatlarımıza teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

“Türkiye için sıradan bir seçim değildi”

Erhan Dede yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “14 Mayıs seçimleri adaylık sürecine ‘Doğru Adam, Doğru Zaman’ diyerek biz de irade gösterdik. Bu kutlu yürüyüşte Sayın Cumhurbaşkanımız ve onun haklı mücadelesine omuz vermekten gurur ve onur duyduğumu ifade etmek isterim. 14 Mayıs ile süreçte gelişen 28 seçimleri Türkiye için sıradan normal bir seçim değildi. Önemli, değerli ve anlamlıydı. Ülkemizde yapılan 21 yıllık bir hizmetin, kalkınmanın, üretimin, istihdamın istikrarı, hak, inanç ve özgürlüklerin, insana odaklı hizmetlerin devamını belirleyecek bir seçimdi. Yeni Türkiye Yüzyılının seçimiydi. Kadim tarihinden beslenen, devletiyle bütünleşmiş olan aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek bir kez daha tarihe not düşmüş. Tecrübe, birliktelik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde, Yalova AK Parti teşkilatlarımız da her iki seçimi başarıyla taçlandırmıştır. Milletimizin, Yalova’mızın takdiri her şeyin üstündedir. AK Parti teşkilatlarımız, yerel yönetimlerimiz, milletvekillerimiz ile başta ülkemiz ve Yalova’mız için yatırımlar atılımlar dönemi olacaktır. Kendilerine muvaffakiyetler diliyorum. Bu inançla, coşkusunu, heyecanını, desteğini esirgemeyen başta Yalovalı kardeşlerime, tüm AK Parti teşkilatlarımıza, yerel yöneticilerimize, çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına tek tek şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.”

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.