Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Genel Başkanı Uysal’dan Taşköprü Belediyesi’ne övgü

Uysal, Taşköprü Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ve DP’nin belediyecilik anlayışının Taşköprü’de yaşatıldığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
DP Genel Başkanı Uysal’dan Taşköprü Belediyesi’ne övgü

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in düzenlediği programda Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ile bir araya geldi. Uysal, Taşköprü Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini ve DP’nin belediyecilik anlayışının Taşköprü’de yaşatıldığını söyledi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ev sahipliğinde gerçekleşen programda DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu bir araya geldi. Programda konuşan Arslan, Taşköprü Belediyesi’nin yaptığı çalışma ve hizmetleri anlattı. Arslan, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın çalışmalarla ilgili sorularını da yanıtladı.

Uysal, Taşköprü Belediyesi’nin çalışma ve hizmetlerini yakından takip ettiğini belirterek, her ziyaretinde gelişen ve modernleşen bir Taşköprü gördüğünü dile getirdi. Uysal, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’ı tebrik ederek, DP’nin belediyecilik anlayışının Taşköprü’de güzel bir şekilde uygulandığını ifade etti.

Programda ayrıca 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri de gündeme geldi. Uysal, bu seçimin ülke için çok önemli olduğunu vurgulayarak, DP teşkilatlarının seçim çalışmalarına güçlü bir şekilde devam etmesini istedi. Uysal ve Arslan, program sonrasında da bir süre görüştüler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.