Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli yarın Yalova’da

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın Yalova’ya gelerek vatandaşlara hitap edecek. Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinginde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin milletvekili adayları için de oy isteyecek

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Devlet Bahçeli yarın Yalova’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen Açık Hava Toplantıları kapsamında yarın Yalova’da olacak. Bahçeli’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitingi saat 16.00’da başlayacak. Devlet Bahçeli, “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” sloganı ile start alan toplantılarda diğer illerde yaptığı konuşmalarda 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimin önemini, “Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir. Bu seçim Türkiye’nin bekası için bir fırsattır. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecektir. Bu seçimde Cumhur İttifakı’na güç vermek zorundayız. Bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak zorundayız. Bu seçimde milli iradeye sahip çıkmak zorundayız” sözleri ile özetlemişti.

Bahçeli, mitingde ayrıca partisinin Yalova milletvekili adayları Namık Öz, Cemil Tanrıkulu ve Erkan Akçal’ı tanıtarak, Yalovalılardan destek ve oy isteyecek. Bahçeli’nin Yalova’da yapacağı mitingin büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.