Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı, Yalova’da birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, 31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u ziyaret etti. Ziyarette Cumhur İttifakı’nın gücüne ve başarısına vurgu yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 10:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Cumhur İttifakı, Yalova’da birlik ve beraberlik mesajı verdi

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, MHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve MHP Yalova Başkan Yardımcısı Ercan Tosun’u makamında ağırladı. Ziyarette samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Yalova’nın sorunları, ihtiyaçları ve çözüm yolları ele alındı. Ayrıca yaklaşan Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakı’nın Yalova’da tek adayla seçime gireceği ve seçimi kazanacağına olan inanç ve güven dile getirildi.
“Sandıktan zaferle çıkacağız”

MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Mustafa Tutuk’un yeniden Yalova Belediye Başkanlığını kazanacağına emin olduklarını ifade ederek, “Sayın Başkanımız, Yalova’ya hizmet etmek için gece gündüz çalışıyor. Yalova halkı da kendisine büyük bir sevgi ve teveccüh gösteriyor. Biz de MHP olarak, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak, kendisine destek veriyoruz. Yalova’nın geleceği için birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız.” dedi.


“Belediyemiz tarihinin en büyük yatırımlarını yapıyor”

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü de, ziyarette yaptığı konuşmada, Mustafa Tutuk’un Yalova Belediyesi’ni borç batağından kurtararak tarihinin en büyük yatırımlarını yapacak hale getirdiğini belirterek, “Sayın Başkanımız, Yalova’ya hizmet etmek için elinden geleni yapıyor. Yalova Belediyesi, her açıdan güçlü bir hale geldi. İlin sorunlarını ortadan kaldıran, ihtiyaçlarına cevap veren bir kuruma dönüştü. Halkımız da bunu görüyor ve hizmetlerin devamını istiyor. Yalova’nın kalkınması için birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz” diye konuştu.
“Hizmet üretmeye devam edeceğiz”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve beraberindekileri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Tutuk, “Cumhur İttifakı, Yalova’da güçlü bir şekilde var. Yalova’nın menfaatleri için birlikte çalışıyoruz. Yalova’ya hizmet etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Yalova halkı da bize güveniyor ve destekliyor. Biz de onlara layık olmak için çalışıyoruz. İnşallah 1 Nisan’da çalışmalarımıza ve yeni projelerimize devam edecek ve Yalova’ya hak ettiği hizmetleri üretmeyi sürdüreceğiz. Yalova’ya hizmet üretmeye hiçbir kesinti yaşanmadan devam edeceğiz” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Yalova Belediye Başkanlığı için tek aday kararı verilmiş ve MHP, Yalova’da aday çıkartmamıştı. Genel merkezlerin verdiği bu karar neticesinde Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yeniden belediye başkan adayı gösterilmişti. Cumhur İttifakı’nın Yalova’daki adayı olan Tutuk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.