Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy SKM törenle açıldı

AK Parti Çiftlikköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 01:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 01:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy SKM törenle açıldı

Burada konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacağını söyledi. Yalova’da 3 milletvekili hedeflediklerini belirten Güçlü, Yalova’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı


AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Milletvekili Adayı Erhan Dede, Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve teşkilatlar, Çiftlikköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Güçlü ve milletvekilleri, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı sloganı ile gerçekleşeceğini ve bu seçimin Yalova, Türkiye ve coğrafya açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Güçlü ve milletvekili adayları, Yalova’dan 3 milletvekili çıkartacaklarını ve Yalova’ya gelen hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti.

AK Parti’nin Yalova’da yaptığı hizmetleri anlatan Güçlü ve milletvekilleri, Yalova’nın ulaşım, sağlık, eğitim, tarım ve turizm alanlarında gelişmesine katkı sağladıklarını ifade ettiler. AK Parti’nin seçim vaatlerini de paylaşan Güçlü ve milletvekilleri, Yalova halkının desteğiyle 14 Mayıs’ta sandıkta zafer elde edeceklerini söylediler.
Konuşmaların ardından AK Parti Çiftlikköy SKM’nin açılış kurdelesini AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekilleri ve adaları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Milletvekili Adayı Erhan Dede, Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpaga

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.