Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li vekil adaylarından hastane ziyareti

CHP Yalova Milletvekili adayları Tahsin Becan ve Mehmet Gürel, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP’li vekil adaylarından hastane ziyareti

Hastalarla ve hastane yönetimiyle görüşen adaylar, Yalova’ya daha iyi sağlık hizmeti verilmesi için çalışacaklarını ifade etti

CHP Yalova Milletvekili adayları Tahsin Becan ve Mehmet Gürel, seçim çalışmaları kapsamında Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç ve Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır’ın da eşlik ettiği ziyarette, vekil adayları hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vekil adayları daha sonra hastane başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ile bir araya geldi. Ergenç, hastanenin fiziki durumu, personel sayısı, hizmet kapasitesi ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Vekil adayları ise hastanenin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

Becan ve Gürel, milletvekili seçildikleri takdirde Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin daha iyi hizmet vermesi için çalışacaklarını söyledi. Becan ve Gürel, “Yalova’nın sağlık alanında daha fazla yatırıma ihtiyacı var. Biz de bu konuda elimizden geleni yapacağız. Hem hastane hem de sağlık çalışanlarının sorunlarını gündeme getireceğiz. Yalova halkına daha kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunulması için çaba göstereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.