Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’de Kongre Öncesi Altınova Ziyareti

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, 1 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan kongre öncesi Altınova İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP’de Kongre Öncesi Altınova Ziyareti

Pazar günü gerçekleşecek olan kongre öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu ve Altınova İl Delegelerinin de katılım sağladığı toplantıda CHP Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç’ın misafiri oldu.

Gerçekleştirilen ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı ve Altınova İl Delegeleri, İlçe Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç arasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak istişare gerçekleştirildi ve destekleri istendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı ziyaret sonrasında sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “bugüne kadar ki özverili çalışmalarını önümüzdeki yerel seçimde de sürdürecekleri ve Altınova başta olmak üzere beldelerimize Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceklerine olan inançları tam. Başta ilçe başkanımız kıymetli ağabeyim olmak üzere tüm Altınova örgütümüze teşekkür ediyorum, Altınova’ya sözümüz örgütten geliyoruz, örgütün sesi olmaya geliyoruz.” Diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.