Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canbay, Fidan’dan nasihat aldı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Subaşı Belediyesi’nin 4. dönem belediye başkanı olan Ali Ekber Fidan’ı evinde ziyaret etti. Canbay ve Fidan, belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundular

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 12:28
Kaynak: Murat Can Aytemur
Canbay, Fidan’dan nasihat aldı

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldenin 4. dönem belediye başkanı Ali Ekber Fidan ve eşi Filiz Fidan’ı evlerinde ziyaret etti. Fidan’ın görev yaptığı süre içerisinde edindiği tecrübeleri konuşan, nasihatlerini dinleyen Canbay, Fidan’la Subaşı’nın sorunları ve çözüm yolları, belediyenin yürüttüğü ve yürüteceği hizmetler, yapılacak projeler gibi konularda görüş alışverişinde bulundu.

Fidan’ın kendisi için değerli bir büyük olduğunu, tecrübelerinden ve bilgisinden faydalandığını, kendisinin görüşlerini her zaman önemsediğini belirten Canbay, “Subaşı Belediyesi’nin 4. dönem Belediye Başkanımız Ali Ekber Fidan’ı evinde ziyaret ettim. Başkanımızla uzun uzun sohbet ettik. Görev yaptığı süre içerisinde edindiği tecrübeleri konuştuk, nasihatlarını dinledim. Birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Konukseverliği için Ali Ekber Başkanıma ve değerli eşi Filiz Hanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.