Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Becan'dan, AK Parti eleştirisi

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine az bir süre kala CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan bir basın açıklaması yaptı. AK Parti’yi asılan ilanlar ve Togg üzerinden eleştiren Becan, kendisinin Yalova’ya partili ayrımı yapmadan hizmet edeceğini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Becan'dan, AK Parti eleştirisi

28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde bir basın açıklaması gerçekleştiren CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a 6’lı masayı oluşturan partilerin il başkanları da destek verdi. İstanbul Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi kesişimindeki irtibat noktasının önünde gerçekleşen basın açıklamasında CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan AK Parti’ye yüklendi. AK Parti’nin vatandaşın ödediği vergileri afiş olarak Yalova sokaklarına astığını ifade etti. Becan, “Yalova’ya girdiğinizde AK Parti’nin kalesine girdiğiniz gibi bir görüntü var. Sizlerin ödediğiniz tüm vergiler AK Parti’nin bez afişlerine gidiyor. Bu doğru değil. Ben artık Yalova’nın vekiliyim. Hiç kimseyi ayırmadan bu ile hizmet etmek için çalışacağım” dedi.
“Kendinizi kullandırtmayın”
Gerçekleşen hemşeri dernekleri buluşmasında da siyaset konuşulduğunu ifade eden Becan, “Yalova’da yine hemşeri derneklerine yemek verildi. Orada da siyaset konuşuldu. Derneklerden isteğim kendilerini ne AK Parti ne CHP ve ne de MHP’ye kullandırmasınlar. O dernek tabelasının gerektirdiği kuralları uygulasınlar. CHP’nin yanındayız deseler bile buna izin vermem” diye konuştu.

“Togg devletin arabasıdır”
Togg’un Yalova’ya getirilmesini de eleştiren Becan, durumun siyasi şova dönüştürüldüğünü dile getirdi. Togg’un AK Parti’nin değil devletin iş adamlarına verdiği destekle üretilen bir araç olduğunu dile getiren Becan, “Bildiğiniz gibi Türkiye'de devlet destekli özel girişim projesi olarak gerçekleştirilen ve satışına başlanan Togg'u başından beri destekledik. Henüz proje aşamasındayken de temaslarımızı sürdürüp elimizden gelen tüm desteği verdik. Togg'un yanında yıllardır yüzde 100 yerli sermaye ile ticari araç üretimi yapan Karsan da; savunma sanayinde üretim yapıp ihraç eden firmalarımız da ülkemizin gururudur. Her zaman söylüyoruz; bu ülkeye fayda getirecek, üretim odaklı, istihdam sağlayan projeleri her kim yaparsa yapsın sonuna kadar destekleyeceğiz. Yalova'yı da bu üretim ve istihdam seferberliğinde kilit kentlerden biri yapmak adına bu yola çıktık. Yalova'nın sanayisiyle, turizmiyle, ticaretiyle ve bir kültür kenti olmasıyla Türkiye'de parmakla gösterilecek bir şehir yapma isteği hepimizin motivasyonudur. Bu doğrultuda sanayi ve ticaret odaları, meslek birlikleri, STK'lar ve devlet kurumları ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yalova'yı bu tür projelerin merkezi konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyor ve projeler üretiyoruz” şeklinde konuştu.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.