Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Oral, minibüsçülerin desteğini istedi

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, S.S. 32. No’lu Altınova Servis Taşımacılığı Kooperatifi yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Oral, minibüsçülerin desteğini istedi

Destek istedi

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, S.S. 32. No’lu Altınova Servis Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Yılmaz Fırat ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıda Başkan Oral, yarın yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

“Demokrasi destanı yazıldı”

28 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Oral, “14 Mayıs’ı bir demokrasi şöleni olarak yaşadık. Türkiye’de sandığa katılım yaklaşık yüzde 90 oranında gerçekleşti. Dünyaya örnek bir seçim süreci yaşadık. Öncelikle bütün seçmenlerimize, demokrasimize sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Bu demokrasi destanının sahada, sandıkta, sayımdaki gizli kahramanlarını tebrik ediyorum. Demokrasilerde söz de karar da milletindir. Milletimizin verdiği her karar bugüne kadar olduğu gibi yine başımızın tacıdır. Sandıktan çıkan sonucun tartışmasız en önemli gerçeği, milletimiz bir kez daha Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı’na güvenini göstermiş, ilk turda Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı’na teslim ederken, Cumhurbaşkanımıza da en yüksek oyu vermiştir. 28 Mayıs’ta da daha yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza desteğimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.