Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Acar, İHH kermesine katıldı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Termal Şubesi’nin kermes etkinliğine katıldı. Acar, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yapan İHH’ya teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Acar, İHH kermesine katıldı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, İHH Termal Şubesi’nin düzenlediği kermese katılarak vakıf yetkilileri ile bir araya geldi. Acar, ilçede özellikle ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan çalışmalardan dolayı İHH yetkililerini kutladı.

Acar, “İHH, Türkiye’de ve dünyada insan hakları ve insani yardım konusunda önemli bir rol oynuyor. Biz de Termal Belediyesi olarak bu güzel çalışmalara destek olmaya çalışıyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için İHH ile iş birliği içindeyiz. Bu vesileyle kermes etkinliğini düzenleyen İHH Termal Şubesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

İHH Termal Şubesi yetkilileri ise Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a ziyaretinden ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Yetkililer, “Termal Belediye Başkanımız H. Sinan Acar, her zaman yanımızda oldu. Kendisi ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Biz de İHH olarak ilçemizde hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kermesimiz de bu amaçla düzenlendi. Kermesimize katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kermes etkinliği, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.