Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da Cengiz Arslan dönemi resmen başladı

Yerel seçimler sonucunda, Yalova’nın Armutlu İlçesinin yeni belediye başkanı olarak seçilen Ak Partili Cengiz Arslan, düzenlenen devir teslim töreni ardından resmen göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 13:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu’da Cengiz Arslan dönemi resmen başladı

Uzun süren bir seçim sürecinde sona gelindi. Vatandaşlar, vatandaşlık görevlerini yaptı ve 31 Mart’ta sandığa giderek kendilerine 5 yıllık süreçte hizmet edecek belediye başkanlarını seçti. Yalova’nın Armutlu İlçesi’ne AK Parti’den belediye başkan adayı olan Cengiz Arslan seçim sonuçlarına göre sandıktan galip çıktı ve önümüzdeki 5 yıllık süreç için Armutlu Belediye Başkanı olarak seçildi.

Mazbatasını alması ardından, 4 Nisan Perşembe günü belediye binasında düzenlenen devir teslim töreni gerçekleşti ve Cengiz Arslan Armutlu Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Devir teslim töreninin hemen ardından çok sayıda vatandaş Başkan Arslan’ı ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretçilerini makamda ağırlayan Arslan, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm sevenlerine teşekkür etti ve görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağından bahsetti.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ”

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, göreve başlamasının hemen ardından kısa bir açıklamasa bulundu ve vatandaşlara seslendi. Arslan yapmış olduğu açıklamada sözlerinde, “Ya Allah Bismillah diyerek Armutlumuza hizmet için hazırız. Devir teslim törenimizi gerçekleştirdik, bugün itibariyle vakit kaybetmeden hizmet etmeye başlıyoruz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.