Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınovalı AK Gençler görev başında

14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları, ilçede çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Altınovalı AK Gençler görev başında

Vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı için destek isteyen AK Gençler, Altınova’yı karış karış geziyor.

“En yüksek oyu alacağız”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde vatandaşlardan destek istediklerini söyleyen AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, “Seçimlere sayılı günler kaldı. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğini önemsiyor. İnşallah bu teveccühü sandığa yansıyacak. Allah’ın izniyle bu heyecan 14 Mayıs’a kadar devam edecek. 14 Mayıs akşamı hep birlikte Türkiye’nin demokrasi bayramını kutlayacağız” dedi.

Türkiye Yüzyılı

Gençleri yalnız bırakmayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Batı, ülkemizin gelişimini engellemek için her şeyi yaptı, yapmaya devam ediyor. Çok büyük engelleri aşarak bu günlere geldik. Yüzyıl sonra Türkiye’miz yerli otomobilini üretti. Hızlı trenler, ulaşım yatırımları, sağlık yatırımları, İstanbul’un finans merkezi olarak hazırlanması. Yapılan bu çalışmaların altında çok emek var. Karadeniz gazı hatta verildi. Bunlar Türkiye Yüzyılı’nın hazırlıklarıydı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.