Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Altınova stratejik önemini arttırıyor”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yalova programı kapsamında Altınova’yı ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Altınova stratejik önemini arttırıyor”

Hayati Yazıcı, Altınova’nın özel bir bölge olduğunu, stratejik öneminin her geçen gün arttığını dile getirerek, “Altınova’yı yakından takip ediyoruz. Altınova, sanayi ve tarımın birlikte sürdürebilen örnek bir bölgedir. Sanayiyi ve tarımı harmanlamayı başaran, tarihe ve kültüre sahip çıkan Başkan Dr. Metin Oral ve ilçe dinamiklerini kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Oral karşıladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Altınova’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Altınova Belediyesi’ni ziyaret eden Yazıcı, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer tarafından karşılandı. Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’nın ziyaretine AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Erhan Dede, AK Parti önceki dönem milletvekili Fikri Demirel ve parti yöneticileri katıldı.

“Bölgenin önemli merkezlerinden”

Belediye ziyaretinde Oral, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Oral, “Altınova, Osmangazi Köprüsü’yle Kocaeli, İstanbul ve Bursa illeriyle yakın komşu durumuna geldi. Biz, 20 dakikada Sabiha Gökçen Havaalanı’na gidebiliyoruz. Tersaneleriyle, Osmangazi Köprüsü’yle, Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’yle, tarihi dokusu, doğal değerleri ve tarımsal ürünleriyle Altınova, bölgemizin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlçemizde gerçekleştirilen tüm yatırımları hükümetimizin destekleri ve sanayi iş birliğiyle, el ele vererek gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

“Yüzyılın seçimi olacak”

Yazıcı, belediye ziyaretinin ardından AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla buluşan Yazıcı, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kaldığını anımsatarak, "Millet görüyor kim iş yapar. Sıkıntıları aşacak kadroların Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki kadrolar olduğunu görüyor. 14 Mayıs, Türkiye’nin en önemli, yüzyılının seçimi olacak” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye devam edeceğiz”

AK Parti kadrolarının 14 Mayıs seçimlerine hazır olduğunu ifade eden Yazıcı, “14 Mayıs 2023, Türkiye’nin seçimlerine doğru giderken çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımız, bizim referansımızı zaten biliyor. AK Parti marka değeri yüksek bir parti, liderimiz ulusal sınırlarımızı aşmış, dünya ölçeğinde önemli bir şahsiyet. Dolasıyla vatandaşlarımız ve teşkilatımız ile hemhal oluyoruz, dertleşiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz, sorunları birlikte tartışıyoruz. Bu sorunlara çözüm üretecek kadrolar, yine Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti kadrolarında olacak. Takdir milletimizindir. 14 Mayıs’ta da milletimiz takdir edecek, inşallah Türkiye Yüzyılı’nı aziz milletimizle inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnafı gezdi

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından esnafla bir araya gelen Yazıcı, sorunları dinleyip, çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

“Hayalleri bile yetmez”

Turgut Özal'ın, "Muhalifler bizim yaptıklarımıza hayalleriyle bile yetişemezler." sözünü anımsatan Yazıcı, şunları kaydetti; “Şimdi gerçekten AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatlara muhalefette yer alan hiçbir partinin hayaliyle bile yetişmesi mümkün değil. Biz bu milletin arzu ettiği ve geleceğine dair ihtiyaç duyduğu, alacağı bütün üniteleri, gurur duyacağı bütün üniteleri milletin hizmetine koymak için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Bu seçim önemli bir seçimdir. Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yılının son seçimi. Bu bakımdan önemlidir. Biz o 100 yıla, 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz ve nihayet çok partili demokratik hayatta iktidar değişikliğinin, demokrasiden yana olanların iktidarı devralışlarının yıl dönümünde yapılan bir seçimdir. 14 Mayıs 1950'de olmuş, şimdi de 14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek. O bakımdan o anlamda da son derece önemli bir seçim. İş bilenin, kılıç kuşananın. Hizmet etmesini biz biliriz. Biz milletin hukukunu korumak, insanımızın hayat standartlarını yükseltmek, önündeki engelleri kaldırmak, sofrasındaki ekmeği büyütmek için Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bir araya gelmiş kadrolarız. Yetki sizden, hizmet bizden. Biz siyasete böyle bakıyoruz. Bu güzel yurdumuzu inşallah 2053'e, 2071'e taşımanın altyapısını oluşturacak Türkiye Yüzyılı'nı bu seçimle birlikte inşa etmeye başlayacağız."

Tıbbi Aromatik Bahçesi’ni gezdi

Yazıcı ve beraberindekiler daha sonra Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni ziyaret ederek Hersek Bölgesi hakkında bilgi aldı. Yazıcı, bu ziyaretinin ardından Yalova’dan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.