Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKYOL’DAN ÇİFTLİKKÖY’E SEÇİM ZİYARETİ

AK Parti Yalova Milletvekili adayı Meliha Akyol, Çiftlikköy ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Akyol, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağı bir seçime gidiyoruz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AKYOL’DAN ÇİFTLİKKÖY’E SEÇİM ZİYARETİ

AK Parti Yalova Milletvekili adayı Meliha Akyol, seçim çalışmaları kapsamında Çiftlikköy ilçesine ziyarette bulundu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Akyol, esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Akyol, hemşehrileriyle hasbihal ederek, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülke ve il için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Akyol, “Doğrusu AK Parti diyerek seçimlere emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın başlayacağı bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Yalova’nın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Akyol, vatandaşların Ramazan bayramını da kutlayarak esnaflara bol kazançlar diledi. Esnaf ve vatandaşlar ise Akyol’a sevgi gösterisinde bulunarak, desteklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.