Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİ YALOVA MİLLETVEKİLLERİ, MAZBATALARINI ALDI

28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Yalova Milletvekili olarak seçilen Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol İl Seçim Kurulu’ndan düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AK PARTİ YALOVA MİLLETVEKİLLERİ, MAZBATALARINI ALDI

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde ikinci kez AK Parti Yalova Milletvekili olarak seçilen Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, mazbatalarını almak için 26 Mayıs Cuma günü saat 15:00’de Yalova Adliyesi’ndeki, İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na geldiler. Milletvekilleri Büyükgümüş ve Akyol’un mazbata törenine AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, parti yöneticileri ve birçok partili katılım sağladı. Adalet Komisyonu Başkanı Şemsettin Dereli’nin elinden mazbatalarını alan AK Parti Yalova Milletvekilleri Büyükgümüş ve Akyol, bir dizi açıklamada bulundu.

“Biz bu millete adanmış yürekler olarak siyaset yaparız”

AK Parti Yalova Milletvekili Büyükgümüş, yaptığı basın açıklamasında öncelikle Yalova halkına ve parti üyelerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “İlk turdaki sonuçlar, bizim açımızdan gayet güçlü tablo ortaya koyuyor. Burada gönlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte atan tüm kardeşim; mutlaka sandığa gitmeniz çok önemli. Biz artık kazanmanın ötesinde, net bir sonuç almanın yanındayız. 28 Mayıs’a hazırlanıyoruz. Doğru adamla, Recep Tayyip Erdoğan ile Yalova olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bu dava adanmışlıklar üzerine şekillendi. Önümüzdeki 5 yıl Yalova’mızda, sayın vekilim ile beraber hizmet ve eser siyasetinin güçlü takipçileri olacağız. Bizim diğerlerinden farkımız, bize oy versin veya vermesin, tüm kardeşlerimize hizmet götürmek bizim için en büyük esastır. Bunun çok güzel bir örneğini de, geçtiğimiz hafta Hatay Devlet Hastanesi’nin açılışında gördük. Orası bizim çok az oy aldığımız bir yer. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz, biz bu millete adanmış yürekler olarak siyaset yaparız. İnşallah 28 Mayıs’ın ardından Cumhurbaşkanımızdan alacağımız güç ile Yalova’mız için hep birlikte çalışacağız. Bu güzel şehri Türkiye’nin yıldızı yapma kararlılığımız ile yola devam edeceğiz.”

“Şahlanışı Yalova’dan başlatacağız”

AK Parti Yalova Milletvekili Akyol, Yalova halkına, parti teşkilatına ve destekçilerine teşekkür etti ve açıklamasında şu ifadelere yerdi; “Rabbim bize bu onurlu görevi ikinci kez nasip etti. Allah hepinizden razı olsun. Teşkilatlarımızın çalışması bir efsaneydi. Seçimin ikinci turuna küçük bir eksiğimiz kaldı. Şimdi onu da Pazar akşamı sonuçlandıracağız. Bu Türkiye Yüzyılı seçiminde çok örnek bir kampanya yürüttük. Siyasi nezaket çerçevesinde çok örnek bir kampanya yürüttük. 28. Dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Yalova’mızın inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Şahlanışı Yalova’dan başlatacağız. AK Parti olarak 50 kadın milletvekili ile en yüksek oranda temsil ediyoruz. Önümüzdeki dönemde, kadın, aile ve gençliğe çok daha fazla ehemmiyet verilecek.”

“28 Mayıs’ta meydanda hep beraber kutlama yapacağız”

AK Parti Yalova İl Başkanı Güçlü, “AK Parti’nin başarılı olmasının en büyük sebebi, bütün ekiplerinin istediği anda aynı yekvücut halinde bir arada bulunabilmesidir. İkinci sebebi de hizmet etmesidir. Yalova’da şu ana kadar hiçbir AK Parti vekili ikinci dönem devam etmemişti. Bu dönem bir ilke imza atarak, iki vekilimizin tekrar seçilmeleri Yalova için büyük bir mutluluk, bizler de ayrı bir onur. İnşallah 28 Mayıs’ta vatandaşımızın takdirleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesini sağlayacağız. 28 Mayıs akşamı Yalova meydanda hep beraber kutlamamızı yapacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Tutuk milletvekillerini tebrik etti

Yalova Belediye Başkanı Tutuk, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Durmak yok, yola devam. 28’inde Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle Türkiye Yüzyılı şahlanışa geçecek.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekilleri, parti yöneticileri, belediye başkanları, parti teşkilatları ve partililer bir araya gelerek, Adliye’nin önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler ve mazbata töreni sona erdi.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.