Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİ YALOVA’DAN YASMEK’E ZİYARET

AK Parti Yalova İl Başkanlığı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan 2023 Türkiye Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AK PARTİ YALOVA’DAN YASMEK’E ZİYARET

 AK Parti Yalova İl Başkanlığı, 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve teşkilat üyeleri, Yalova Belediyesi’ne bağlı Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursunu ziyaret ederek, kursiyerler ile sohbet ettiler ve seçimlerde destek istediler.

Milletvekili Büyükgümüş sosyal medya hesabı üzerinden YASMEK ziyareti hakkında yaptığı paylaşımda, “Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (YASMEK) Merkezi’nde kursiyerlerimizi ziyaret ettik. Çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. El emeğiyle yaptıkları ürünlerin hepsi çok kıymetli. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum, emeklerine sağlık.” ifadelerini kullandı.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.