Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Tavşanlı Adayı Mücahit Kaçar başkanlık sürecinde yaptığı çalışmaları anlattı

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, başkanlık döneminde beldede hayata geçirdiği projeleri ve devan eden çalışmaları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:10
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Tavşanlı Adayı Mücahit Kaçar başkanlık sürecinde yaptığı çalışmaları anlattı

2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden aday olarak seçimi kazanan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, AK Parti’ye geçerek beldede birçok projeyi hayata geçirdi.Belde halkı tarafından yaptığı çalışmalarla büyük takdir toplayan Kaçar AK Parti tarafından yeniden belediye başkan adayı seçildi.2023 seçimlerinden de başarıyla çıkıp devam eden projelerini tamamlamayı hedefleyen Mücahit Kaçar, yeni projeler üretmeye de devam ediyor.Başkanlık görevine devam etmek için belde halkına yeni sözler veren Kaçar, 2019 yılından bu yana hata geçirdiği projeleri anlattı.

“2 adet halk otobüsünü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”

Tamamlanan projeleri tek tek açıklayan AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, “İbrahim Nuh Paksu Külliyesini tamamlayarak çevre düzenlemesi ve şadırvan yaparak halkımızın hizmetine sunduk.420 kişi kapasiteli Kültür Merkezimizi 1000 kişi kapasiteli bir sosyal tesis haline getirdik. Yıllardır beldemizde yaşanan ulaşım problemini çözmek için sıfır kilometre 2 adet halk otobüsünü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Belediyemizin öz kaynakları ile yaptığımız 3 bin 800 metreküp su deposu yaptık. Ayrıca sokak hayvanlarımızın bakım ve barınma sorununu çözmek için Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete açtık.” şeklinde bilgi verdi.

“Öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz”

Beldede yaşayan çocukların ve gençlerin taleplerini önemsediklerini kaydeden Kaçar, “Beldemizde daha önce olmayan 4 yaş çocuk parkı yaptık. Bütün çocuk parklarını yeniledik, ilave parklar yaparak güvenlik kameraları yerleştirdik. Yeni parkları yapmaya devam ediyoruz.Beldemizdeki tüm öğrencilerin servis ücretlerini belediye olarak biz karşılamaktayız. İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, giyim, bilişim malzemeleri yardımı yapmaktayız. Bunlarla birlikte başarılı olan yavrularımıza bisiklet ve çeşitli hediyeler vermekteyiz. Öğrencilerimize eğitimlerinin devamı için destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Spor Kompleksi ve Alışveriş Merkezi Projeleri devam ediyor

Devam eden projeler hakkında da bilgi veren AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, Spor Kompleksi ve Alışveriş Merkezi Projelerinin beldeye sağlayacağı katkılara değindi.9 bin 450 metrekarelik alanda 1800 metrekare kapalı halı saha yapımını tamamlayarak basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, kafe, yarı olimpik yüzme havuzu ve Osmanlı tarzı hamam inşaatına devam ettikleri bilgisini paylaşan Mücahit Kaçar, Alışveriş Merkezi projesine başladıklarını da duyurdu.Kaçar, “7 bin metrekare otopark, zemin katta market, elektronik eşya,1 ve 2’nci katta giyim, 3’üncü katta sinema salonları, bowling, çocuk oyun alanları 4’üncü katta restoran, kafe 17 bin 200 metrekare kullanım alanı olan 100 mağazadan oluşacak açık konsept Alışveriş Merkezi projemize başladık.” dedi.

 

“Gençlik Merkezini, gençlerin hizmetine sunacağız”

Zemin kata projesi tamamlanan Gençlik Merkezini yaparak gençlerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Mücahit Kaçar, devam eden diğer çalışmaları da anlattı.Kaçar, “Beldemizde bulunan 8 bin 855 metrekare sentetik çim halı sahamızın zeminini yenileyerek sosyal tesisimizde ilave soyunma odaları, yatakhaneler ve misafir tribünü yaparak hizmete sunduk.Ayrıca sözleşmesi yapılan 5 bin 300 metrekare alana sahip olan 2 katlı Akaryakıt İstasyonu projemizin kaba inşaatı bitmiş olup yapımı devam etmektedir.Beldemizde 1642 metrekare alanda mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve kamelya alanlarımızı öncelikle çocuklara ve gençlere olmak üzere hizmete sunduk.İhtiyaç olan yerlere mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve kamelya yapımı devam ediyor.Öte yandan Yukarı Tavşanlı’da kanalizasyon hattını yeniledik ve yine Yukarı Tavşanlı’ya doğalgaz hattı bağlayarak belde halkımızı yeni bir hizmete daha kavuşturduk.” şeklinde bilgi verdi.Yer teslim töreni yapılarak çalışmalara başlanan yüksek gerilim hattının beldeye katkılarına değinen Kaçar, “Yüksek gerilim hatlarının yer altına alınması için uzun uğraşlarımız netice verdi. Artık Tavşanlımızla gök kubbe arasına tehlikeli ve çirkin teller giremeyecek.” diyerek devam eden ortaokul projesini de hatırlattı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.