Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Altınova, hız kesmeden devam ediyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer, Altınova Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi vatandaşlarla sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Altınova, hız kesmeden devam ediyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da partisinin seçim çalışmalarına destek vermeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Başkan Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, vatandaşlarla sohbet ederek, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istediler.

Esnafı ziyaret ettiler

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren AK Parti Altınova İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden parti yöneticileri, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Karış karış gezdiler

Cumhuriyet Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer, vatandaşlarla sohbet edip yapılan çalışmalar ve yatırımları anlattılar. 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Başkan Oral, “AK Parti dava ruhuyla, vatandaşa hizmet için siyaset yapmaktadır. 14 Mayıs, Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir milat, yeni bir başlangıçtır. Bu seçim bir istikamet seçimidir. Bu millet her şartta arkasında yürüdüğü, onun açtığı tam bağımsız Türkiye istikametinde yürüdüğü Recep Tayyip Erdoğan'ı 14 Mayıs'ta da yalnız bırakmaz, yeniden Cumhurbaşkanı seçer” diye konuştu.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.