Hava Durumu

İLAN T.C. YALOVA 2. AİLE MAHKEMESİNDEN

İlan Giriş Tarihi: 04.05.2026 00:00

İLAN
T.C.
YALOVA 2. AİLE MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2025/127 Esas
DAVALI : FAHAD SHIHAN MAKTTOOF AL-FAHAD -99638071148
Davacı tarafından aleyhinize açılan Boşanma (Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli)) davasının yapılan yargılamasında;
Mahkememizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize çıkarılan tebligatların bila tebliğ iadeleri nedeni ile ilanen tebligat yapılmış bu kez verilen duruşma gününün tebliğine karar verilmiştir.
Bu nedenle duruşma günü 07/07/2026 günü saat 09:40 olup ;"HMK'nın 147. Maddesi uyarınca belirlenen gün ve saatte geçerli bir özrü olmadan mahkemede hazır bulunmadıkları takdirde, duruşmaya yokluklarında devam edileceği ve yapılan işlemlere itiraz edemeyecekleri, tahkikatın sona erdiği duruşmada sözlü yargılamaya geçileceği, sözlü yargılama için duruşmanın ertelenmesi hâlinde taraflara ayrıca davetiye gönderilmeyeceği ve 150 nci madde hükmü saklı kalmak kaydıyla, yokluklarında hüküm verileceği" davalı FAHAD SHIHAN MAKTTOOF AL-FAHAD e ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr
Basın No ILN02459918
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.