Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Evirgen ve Alina Boz’dan şok eden evlilik kararı! Düğün tarihi belli mi?

Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan hemen sonra Umut evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Alina Boz evlilik kararı mı aldı? Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile ciddi adımlar atması beklenirken aniden ayrılan Alina Boz herkesi şaşırtmıştı. 4 yıllık ilişkinin bitmesinin ardından acısı kısa süren Alina Boz bu kez aşkı Umut Evirgen’de bulmuştu. Kulislerde konuşulan iddialar ikilinin evlilik kararı aldığı ve hatta düğün tarihi bile belirlediği yönünde.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Umut Evirgen ve Alina Boz’dan şok eden evlilik kararı! Düğün tarihi belli mi?

Ünlü oyuncu Alina Boz uzun yıllar Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile güzel bir aşk yaşamıştı hatta öyle ki evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çiftten düğün haberi bekleniyordu. Fakat beklenen olmadı ünlü çiftten ayrılık haberi geldi.

Alina Boz Umut Evirgen Mithatcan Özer

Alina Boz, ilişkisine son verdikten kısa bir süre sonra çapkınlıklarıyla bilinen işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı…

Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Umut Evirgen, Alina Boz'u markajına almıştı. Alina Boz’un ayrılığını fırsat bilen Umut Evirgen, ünlü güzelin dikkatini çekmeyi başardı.

Alina Boz Umut evirgen

 Temmuz ayından bu yana birlikte olan çiftten evlilik haberi geldi. Ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, güzel oyuncu Alina Boz'a geçen ay gittikleri Paris'te evlilik teklifi etti. Bu sürpriz karşısında şok olan Alina Boz teklife “Evet” dedi.

Çiftin tatil dönüşü ailelerini bir araya getirdiği ve kız isteme töreninin gerçekleştiği, 15 Kasım’da ise İstanbul’da bir yalıda düğün yapılacağı konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.