Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezonu İstanbul’da açtı! Neslihan Atagül’den bikinili pozlar

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Neslihan Atagül bu aralar yapımcılık konusunda kendini geliştiriyor. Havaların ısınmasıyla soluğu deniz kenarında alan Atagül yazın ilk bikinili pozlarını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 14:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Sezonu İstanbul’da açtı! Neslihan Atagül’den bikinili pozlar

Oyuncu Kadir Doğulu ile rol aldığı ‘Fatih Harbiye’ dizisinde başlayan aşklarını 2016 yılında nikah masasına taşıyan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, son dönemlerde eşi tarafından aldatıldığı haberleriyle gündemdeydi.

Neslihan Atagül bikini sezonu

Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ve bunu sosyal medyada da sık sık paylaşan ünlü çift, magazin gündeminin en popüler çiftlerinden biri haline gelmişti.

Neslihan Atagül Kadir Doğulu

Ekranlardan uzak olduğu için objektiflere de uzun süredir yansımayan Neslihan Atagül, geçtiğimiz aylarda Levent'te özel bir hayvan kliniğinden çıkarken objektiflere takılmıştı.

Güzel oyuncu, güzelliğiyle yine herkesi büyülerlen ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmemişti.

Neslihan Atagül yaz sezonunu açtı

“OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM DİYE BİR ŞEY YOK"

Muhabirlerin önümüzdeki sezon dizi ya da film projelerinde yer alıp almayacağını sorduğu Atagül, "İlla ki göreceksiniz beni. Yapımcılık yapmaya başladık diye oyunculuğu bırakacağım diye bir şey yok" şeklinde konuşmuş ve şunları eklemişti:

Açıkçası şu dönemde gönlüme sinen bir iş olmadı. Çalışmak için de çalışmak istemedim. Bu hem karşı tarafa hem de kendime saygısızlık olurdu. Onun için kendimi böyle geliştirmeye çalışıyorum.

SOLUĞU DENİZ KENARINDA ALDI

Son dönemde ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül, havaların ısınması ve bayram tatilinin başlamasıyla boşalan İstanbul’da soluğu plajda aldı.

Peş peşe çekilen bikinili pozlarını 14.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaşan ünlü isim, gönderisine; "Sabah 05.00... İstanbul" açıklamasını yazdı.

Neslihan Atagül bikinili poz

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Güzel oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alarak sosyal medyada gündem olan karelerine; "Bu ne güzellik?","Kraliçe" ve "Müthiş görünüyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

Özellikle son dönemlerde Neslihan Atagül’ün paylaşımları sosyal medyada sık sık gündem oluyor ve ünlü oyuncunun güzelliğine yorumlar yağıyor. 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.