Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rachel Araz ölümden döndü! Ünlü fenomen dehşet anlarını anlattı

Sosyal medyada farklı tarzıyla ve ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Ünlü fenomen yaşadığı dehşet anlarını sosyal medyada anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 12:16
Kaynak: Hilal Baldemir
Rachel Araz ölümden döndü! Ünlü fenomen dehşet anlarını anlattı

Sosyal medyanın en çok takip edilen fenomenlerinden olan Rachel Araz paylaşımlarıyla ve tarzıyla sık sık gündem olan isimlerden biri.

İş insanı Sami Kirespi ile mutlu bir evliliği olan 36 yaşındaki fenomen Rachel Araz, şubat ayında üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Üç çocuk annesi Rachel Araz, dün trafik kazası geçirdi. Ölümden döndüğünü söyleyen ünlü fenomen, yaşadığı dehşet anlarını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

‘’Korkunç bir pazar geçiriyorum. Ölümden döndüğüm bir kaza geçirdim.’’ diyen Rachel Araz, paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

"TAM DİK AÇIYLA ÇARPTI"

‘’En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye.

"BİNLERCE ŞÜKÜR Kİ İYİYİM"

Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum.

"ALLAH KORUDU"

O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum.’’

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.