Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özcan Deniz ikinci kez baba mı oluyor? Özcan Deniz Kıbrıs'a neden yalnız gitti? Samar Dadgar hamile mi?

Magazin dünyasının önemli isimlerinden olan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olup olmadığı sorusu gündemde şok etkisi yarattı. Samar Dadgar hamile mi? Samar Dadgar eşi Özcan Deniz ile beraber neden Kıbrıs'a gitmedi? işte tüm soruların cevabı haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Özcan Deniz ikinci kez baba mı oluyor? Özcan Deniz Kıbrıs'a neden yalnız gitti? Samar Dadgar hamile mi?

Magazin dünyasının önemli isimlerinden olan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz evliliğinde ciddi problemler yaşamış ve Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Feyza Aktan, boşanma sonrasında şiddet gerekçesiyle ünlü sanatçı Özcan Deniz’e dava açmıştı. Samar Dadgar hamile mi? Samar Dadgar eşi Özcan Deniz ile beraber neden Kıbrıs'a gitmedi? işte tüm soruların cevabı haberimizde.

Dava neticesinde beraat eden Özcan Deniz daha sonra gönlünü başka birine kaptırmış ve yeni bir aşka yelken açmıştı. Olaylı bir  ekilde boşanma yaşayan Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan Kuzey adında bir oğlu bulunuyor.

İlişkileri evlilikle taçlandı

51 yaşındaki sanatçı Özcan Deniz, modacı olan ve kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi İranlı Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde geçen Ocak ayında nikah masasına oturmuş ve ilişkilerini evlilikle taçlandırmışlardı.

özcan deniz samar dadgar gelinlik damatlık

Akılarda Hamilelik Sorusu?

Samar Dadgar önceki günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir fotoğraflaTekrar gündeme geldi. Modacı Dadgar,  paylaştığı fotoğrafa çocuklu aile ve oyuncak emojilerini eklemiş ve bu paylaşımı da takipçilerinin gözünden kaçmamıştı. Bu da akıllarda Samar Dadgar’ın hamile olup olmadığı sorularını getirmişti.

Kıbrıs'a Gidemedi Çünkü...

Özcan Deniz geçtiğimiz gülerde konser için Kıbrıs’a gitmiş ancak eşi bu konsere katılmamıştı. Konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Özcan Deniz’in eşinde yanında olmayışının sebesi ise sonradan öğrenildi. Eşi Samar Dadgar’ın hamile olduğunu ve eşinin doktorunun bu seyahate izin vermediği için Kıbrıs’a gidemediği ortaya çıktı. Özcan Deniz’in eşinin hamile olmasıyla beraber ikinci kez baba olmak için gün saydığı ve heyecanlı bir bekleyiş  içinde olduğu söyleniyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.