Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Övüç kesenin ağzını açtı! Gelinine kilolarca altın taktı

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ve ilginç tarzıyla sık sık gündem olan ünlü fenomen Murat Övüç oğlunun nişanı için kesenin ağzını açtı. Övünç nişanda gelinine 2 kilo altın taktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 15:45
Kaynak: Hilal Baldemir
Murat Övüç kesenin ağzını açtı! Gelinine kilolarca altın taktı

Kadın matinelerinin en sevilen isimlerinden biri olan zengin ve ünlü fenomen Murat Övüç, açıklamasıyla ve lüks yaşam tarzıyla sık sık gündem oluyor.

Attığı her adımla ve her sözüyle dikkat çeken Övüç bunu göstermekten de çekinmiyor. Son olarak "10 odalı bir malikânede oturuyorum. Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum."  diyen Övüç, kendisi gibi zaman zaman skandallara karışan oğlunu nişanladı.

Burakcan Övüç, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan töreni yaptı. Fenomen Övüç, nişanda siyah takım elbisesiyle boy gösterip, gelinine taktığı altınları da sosyal medyadan paylaşarak gündem olmayı başardı.

2 KİLO ALTIN TAKTI

Murat Övüç'ün gelinine 2 kilo altın takması da sosyal medyada kısa sürede gündemin ana konusu oldu. Fenomen, takıları taktığı anları da sosyal medyadan göstermeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.