Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dizi aşkı yeniden alevlendi! Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu ayrılığa dayanamadı

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu ayrılığa daha fazla dayanamadı ve yeniden bir ilişkiye başladı. Dizinin henüz yeni başladığı dönemlerde kısa bir süre ilişki yaşayan çiftin ayrıldığı biliniyordu. İlişkilerine bir şans daha verdikleri konuşulan ikili Mert Demir konserinde sarmaş dolaş görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 12:09
Kaynak: Hilal Baldemir
Dizi aşkı yeniden alevlendi! Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu ayrılığa dayanamadı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti" başrol oyuncularının dizi aşkı gerçek olmuştu. Ancak Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında başlayan bu ilişki kısa sürmüştü. Hatta öyle ki ikilinin sette hiç konuşmadığı birbirinden uzak durduğu iddia edilmişti.

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda Cannes Film Festivali’ne ekip olarak giden ikilinin oradaki yakın tavırları dikkat çekmişti ve aşk dedikoduları alevlenmişti. Çift, uzun bir aradan sonra yeniden birlikte görüntülendi.

AYRILIKLARI KISA SÜRDÜ

Dizinin dikkat çeken ve çok konuşulan oyuncularından biri olan Feyza Civelek geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün dizi ekibiyle katıldıkları Cannes Film Festivali'nde barıştıklarını söylemişti.

AŞIKLAR KONSERDE SARMAŞ DOLAŞ

Kısa süreli bir ilişki yaşayan çift yine kısa süreli ayrılığın ardından bir araya geldi ve ilk olarak Mert Demir konserinde görüntülendi. Çiftin samimi ve sarmaş dolaş görüntüleri sevenlerini heyecanlandırdı sosyal medyada "Aşk yeniden mi?" yorumları yapıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.