Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deren Talu'nun o pozları olay yarattı! Deren Talu adeta Kara Melek Oldu! Deren Talu'nun ‘Kara Melek’ Pozları Alev Aldı

Türkiye’nin eskiden en iyi spikerleri arasında olan ve haber programlarını sunan şimdilerde ise oyunculukla ve müzisyenlikle uğraşan Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren siyah mini elbisesi ve taktırdığı iki kanatla adeta kara melek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Deren Talu'nun o pozları olay yarattı! Deren Talu adeta Kara Melek Oldu! Deren  Talu'nun  ‘Kara Melek’ Pozları Alev Aldı

Türkiye’nin eskiden en iyi spikerleri arasında olan ve haber programlarını sunan şimdilerde ise oyunculukla ve müzisyenlikle uğraşan Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren güzelliğiyle kendine hayran bıraktırıyor. Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren siyah mini elbisesi ve taktırdığı iki kanatla adeta kara melek oldu.

Defne Samyeli’nin kızları Deren ve Derin’de anneleri gibi magazin dünyasında dikkat çekmeyi başarıyor. Defne Samyeli’nin eski eşi Eren Talu’dan olan kızları Deren ve Derin’in genç yaştaki güzellikleriyle adeta herkesi büyülüyorlar. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Defne Samyeli’nin oyuncu olan kızı Deren Talu hesaplarından paylaştığı fotoğrafla kendi adından söz ettiriyor.

Siyah mini elbisesiyle Kara Melek

Deren Talu, sosyal medya hesabından verdiği pozlarla hem de aşk hayatıyla gündemden düşmezken kendi hesaplarından paylaştığı son fotoğraf adeta takipçilerini ekrana kitledi.

Siyah mini elbise giyen Deren Talu, topuklu siyah deri çizmeleri deri eldivenleriye ve yaptığı makyajıyla adeta bir gothic havası yarattı. Deren Talu siyah elbisesinin arkasına da iki kanat taktırıp poz verdi. Siyah melek edasıyla ve gothic tarzıyla Deren Talu’nun bu pozuna adeta beğeni yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.