Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Survivor’da en çok iz bırakan yarışmacılardan biri olan Yiğit Poyraz 2021 sezonunda oturduğu final koltuğundan ikinci olarak kalkmıştı. Yiğit Poyraz hedefi olan şampiyonluğa ulaşmak için 2024 Allstar kadrosuna dahil oldu ve daha ilk bölümden rakip takımda yer alan Turabi ile kavga ederek gündem oldu. Önceki sezonunda da tartışmalarıyla bilinen Yiğit Poyraz’ın eğitim hayatı ile ilgili bilgiler hakkında daha çok şeyin merak edilmesine neden oluyor. Peki, Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 14:03
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?

Yiğit Poyraz Survivor Allstar 2024 sezonunun en iddialı isimlerinden biri olarak daha ilk günden Turabi ile yaşadığı kavgayla sosyal medyanın gündemine oturdu. 2021 sezonunda da sık sık rakipleriyle sözlü tartışmalara giren Yiğit Poyraz bu sezonda rakibinin üzerine yürüyerek neredeyse fiziksel temasa varacak boyutta bir tartışmaya girmesi izleyiciyi oldukça şaşırttı. Peki, Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İşte bu soruların cevabı…

Survivor Yiğit Poyraz kimdir?

26 Aralık 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Yiğit Poyraz çocukluğunu Bodrum’da geçirdi. Aslen Sakaryalı olan Yiğit Poyraz’ın 1999 yılında yaşanan büyük depremin ardından ailesiyle Muğla’ya taşındığı biliniyor. 2009 yılında İstanbul Robert Koleji’ni kazanan Yiğit Poyraz lise eğitimi için İstanbul’a taşındı.

Öğrencilik hayatı boyunca oldukça başarılı olan Yiğit Poyraz 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünü kazandı. Üniversite yıllarında 1 sene Sydney'de exchange programı ile eğitim gördü. 8 yaşından itibaren basketbol oynamaya başlayan Yiğit Poyraz’ın spora olan merakı buradan geliyor.

Üniversiteyi bitirdikten sonra çalışmaya başlayan Yiğit Poyraz 2 senedir halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markaları ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor. Sporu hayatından çıkarmayan Yiğit Poyraz personal trainer’lık yapıyor ve fitness ile yakından ilgileniyor.

2021 sezonunda Survivor’da başarılı bir grafik çizen Yiğit Poyraz rakibi İsmail Balaban ile final koltuğuna oturmayı başarı fakat sms oylamasında rakibi Balaban’ın gerisinde kalarak sezonu ikinci olarak tamamladı.

Yiğit Poyraz’ın sosyal medyada bu kadar konuşulmasının bir diğer nedeni de Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasemin Erbil ile uzun süredir devam eden ve iyi giden bir ilişkisi olması.

Survivor Yiğit Poyraz kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?              

26 Aralık 1994 doğumlu olan Yiğit Poyraz 29 yaşındadır. Aslen Sakaryalı olan Yiğit Poyraz İzmir’de doğmuş uzun süre Bodrum ve Muğla’da yaşadıktan sonra eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. İşletme mezunu olan Yiğit Poyraz tekstil mümessilliği yapmaktadır.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.